Contact

Urmareste-ne pe

Linkuri Utile

0771 205 357

©2018 by A&B Spalatorie Covoare SRL

Intrebari Frecvente

Clientii nostri ne-au adresat mai multe intrebari despre ce si cum facem, din care le "spicuim" pe cele mai importante, pentru a va ajuta sa va decideti intr-un mod corect asupra furnizorului serviciilor de spalare a covoarelor.

 • De ce Tehnologia SafeClean Carpet?

- tehnologia SafeClean Carpet este un intreg proces de spalare a covoarelor in mediu umed sau uscat, cu detergenti specifici dar si metode tehnice de igienizare complexa, ce garanteaza eliminarea a mai mult de 95% din bacteriile prezente intr-un covor. Aceasta tehnologie nu o veti regasi in spalatoriile clasice fiind un proces inovator complex realizat de catre compania noastra.

 • De ce sa platesc la kilogram si nu la metru patrat?

- platind la metru patrat, platiti numai spalarea superficiala si la suprafata a covorului. Costul la metru patrat nu acopera curatarea in profunzime a covorului.

 • Cum imi sunt uscate covoarele?

- covoarele le uscam intr-o camera inchisa, ventilata, dezumidificata si igienizata pentru o siguranta cat mai ridicata a serviciilor noastre. 

 • Detergentii folositi pot afecta pielea mea sau a familiei mele?

- Detergentii folositi de noi au PH neutru neafectand pielea in vreun fel. Plus ca la sfarsitul intregului proces de curatare, inainte de ambalarea in folie, covoarele sunt tratate cu o substanta de igienizare si parfumare.

 • Imi bateti covoarele?

- In procesul de curatare, batatatorul profesional are un loc important in eliminarea prafului si a alergenilor prezenti in acesta. DA, covoarele sunt "batute"... si sunt batute chiar foarte bine :)

 • Ridicati covoarele de la domiciliu?

- Covoarele se pot ridica de la domiciliu sunand la numarul afisat pe site si rezervand o zi si o ora pentru acest lucru. Daca nu aveti cine sa va ajute sa scoateti covorul de sub mobila, curierul nostru va ajuta cu cea mai mare placere.

 • Cat costa transportul?

- Ridicarea si livrarea comenzii este gratis in conditiile predarii unei cantitati minime de 10kg. In cazul in care aceasta cantitate nu este atinsa, se va percepe o taxa de transport de 50 lei / comanda.

 • In cat timp imi aduceti covorul inapoi?

- In 4-5 zile lucratoare covorul dvs poate fi inapoi. Garantat 99%.

- 1% nu putem garanta, caci furnizorii de apa si curent mai fac reparatii la retele.

 • In pragul sarbatorilor aveti tarife mai mari?

- Nu ar fi corect sa crestem tarifele in aceste perioade. In cel mai rau caz daca suntem foarte aglomerati vom mari cu 24-48 ore termenul clasic de livrare.

 • Ce este Garantia SpalatorieCovoare.ro?

- Garantia noastra acopera returnarea tarifului platit, integral, in cazul in care sunteti nemultumit de serviciile noastre. Fiind un serviciu, garantia se aplica in conditiile si termenii stipulati AICI

 •  Cum comand serviciile SpalatorieCovoare.ro?

​SUNA LA 021.369.97.17 si comanda ridicarea covorului tau !